Customer Pindah Rumah di Kundang

Customer Lori Sewa Pindah Rumah Kundang

Share On: 

Pada 15 Julai, Encik Rafizi hendak pindah rumah di Kundang dan telah whatsapp kami untuk tahu kos dan ada beberapa soalan lain tentang proses pemindahan rumah tu.

 

Lepas dia bagi gambar barang serta beberapa item besar (almari,katil, treadmill), kitorang bagitau yang mengikut anggaran kitorang, ini hanya memerlukan satu trip sahaja dan tidak mahal kosnya. Sewa lori 1 tan dah cukup!

 

Dia sangat terkejut dengan harga yang kitorang bagi sebab memang jauh beza dengan syarikat lain. Dia juga cakap yang syarikat lain kata perlu 2 trip untuk barang-barang dia. Selain tu, company lain nak tambah satu lagi pekerja untuk mencepatkan proses pemindahan. Ini memang betul, tapi akan menambahkan kos kepada encik Rafizi!

 

Setelah kami selesaikan semua persoalan dia dan dia dah berpuas hati, dia bersetuju untuk ambil khidmat kitorang untuk memindahkan barang rumah. Dia bayar booking dan pilih tarikh 20 Julai untuk pindah barang. Nasib dia sangat baik sebab slot tu memang kosong.

 

Kitorang sampai pada masa yang dijanjikan dan dalam beberapa jam, kitorang selesai angkat barang, masukkan ke dalam lori dan pindahkan barang ke rumah yang baru. Semua selamat dan cepat.

 

Terima Kasih Encik Rafizi sebab gunakan khidmat MalikMovers!

Customer Lori Sewa Pindah Rumah Kundang

Nak sewa lori di Kuala Lumpur atau Selangor?

Hubungi kami sekarang!

Hubungi kami bila-bila masa sahaja untuk apa-apa soalan yang anda ada.

Ingat! Pertanyaan adalah PERCUMA! :)