Anda tengok, kami pindahkan..

Anda tak perlu kemas, simpan dan pindahkan barang.Biar kami buat semua dengan selamat dan professional!

 

Anda relax dan tenang je!

Dari Awal, sampai akhir...

Anda relax, kami Settlekan
A sampai Z..

Kami menyediakan lori sewa di Bangsar Park yang terbaik! Kami juga menyediakan…

Sewa Lori di Bangsar Park

Barang banyak? Lori 5 tan cukup.
Barang biasa-biasa je? Lori 3 Tan boleh.
Barang sikit? Lori 1 Tan ada!

Pindah Barang

Pindah Rumah, Pindah Office dan berbagai lagi.
Anda hanya perlu tunggu di tempat baru, kami hantarkan dengan selamat dan cepat!

Memasang Barang IKEA

Kami juga ada pengalaman lebih 8+ tahun dalam memasang barangan IKEA!
Yang pastinya, harga pasang barang jauh lebih murah dari IKEA!

Pindah Perabot

Nak hantar sofa?
Nak hantar meja makan?
Nak hantar peti ais?
Nak hantar washing machine?
Semua kami boleh hantarkan!

Nak lori pindah rumah, sewa lori atau pasang barang IKEA di Bangsar Park ? Kamilah orangnya!

Sewa lori Di Bangsar Park tanpa stress

Dari mula sampai akhir

Sebelum barang anda dipindahkan, kami akan memberikan pandangan dan nasihat mengenai cara terbaik untuk pindahkan barang anda. 

 

Ini demi menjamin penghantaran yang selamat dan terbaik.

tak perlu risau untuk pindah

Proses dia senang je!

1

beritahu kami apa yang anda nak

Kongsikan apa yang anda perlukan dengan kami dulu.Anda berikan tarikh dan masa yang anda nak sewa lori atau pindahkan barang.

 

Call atau WhatsApp kami bila-bila masa dan kami akan respond dengan pantas.

2

Team kami akan beri nasihat

Kami akan cadangkan jumlah pekerja yang diperlukan, jumlah trip dan juga alat-alat khas untuk pindah, jika perlu.

 

Kami akan berikan harga berdasarkan keperluan anda.

3

Bersetuju & Kami Pindah barang anda!

Anda berikan deposit untuk lock tarikh serta harga tu dengan kami.

Pada hari yang ditetapkan, kami akan datang dan pindahkan barang anda dengan selamat!

apa kata customer yang kami dah bantu...

Beribu orang dan beratus lokasi kami dah pergi dan bantu.

Selain sewa lori di Bangsar Park , kami juga menyedikan servis ni dan pindah di kawasan dan negeri lain. Apa kata pelanggan kami?

0 +
Penghantaran untuk tahun lepas
0 /5
Rating dari customer kami
0
pekerja profesional

Ada soalan?

Ini antara soalan yang ditanya oleh pelanggan kami sebelum kami pindahkan barang mereka…

Mulanya, kami akan dapatkan info mengenai apa yang anda nak. Kemudian, kami akan cadangkan lori yang sesuai, tarikh dan juga berapa lama untuk pindah. 

 

Kemudian, kalau anda dah bersetuju dengan kami, kita boleh pindahkan barang bila tarikh dan masa yang ditetapkan tu tiba.

Kami cadangkan anda hubungi kami 1 minggu  sebelum pindah. Ini untuk pastikan kami ada slot kosong pada tarikh tu untuk jamin kerja yang terbaik untuk anda.

Boleh.

 

Kami juga melakukan penghantaran antara negeri. Kami boleh ke Selatan, Utara dan Pantai Timur.

Harga ni bergantung kepada jumlah barang, jumlah trip ulang alik, jarak dan juga berapa pekerja yang diperlukan untuk kerja tersebut. Servis kami bermula dari serendah RM350 sahaja.

 

Relax. Harga kami akan berikan dan dipersetujui bersama sebelum kerja dimulakan.

Hanya rehat sahaja.

 

Segala angkat barang, pindah barang dan lain-lain akan diselesaikan team kami sahaja.

 

Selain tu, anda perlu berada di tempat pindah untuk pastikan kami letak barang di tempat yang sepatutnya dan mengikut apa yang anda nak.

Anda boleh call atau Whatsapp kami di 0104005786.

 

Kami ada 24/7. Kalau kami lambat reply, mungkin kami sedang sibuk angkat barang. Kami akan reply balik secepat mungkin.

Nak sewa lori di Bangsar Park?

Hubungi kami sekarang!

Hubungi kami bila-bila masa sahaja untuk apa-apa soalan yang anda ada.

Ingat! Pertanyaan adalah PERCUMA! 🙂

© 2023 Malik Movers. All Rights Reserved.