Servis Kami

Penghantaran Yang Selamat Dan Profesional...

Lori Sewa

Anda boleh sewa lori 1, 3 dan 5 Tan. Lori kami sentiasa diselenggara dan dibawa dengan selamat.

Pindah Rumah/Office

Anda hanya perlu arahkan kami dimana nak ambil dan pindahkan barang anda. Anda tidak perlu angkat satu pon! Biar kami yang pindahkan.

Pasang Barang IKEA

Ada perabot IKEA yang nak dipasang? Kami boleh buat! Anda akan dapat pemasangan profesional kerana kami dah bertahun kerja dengan IKEA sebelum ini.

Profesional dan Selamat

Jaminan untuk servis kami

Barang anda akan dijaga dengan baik dan rapi semasa pemindahan barang. Anda tidak perlu risau. Hanya pastikan ia dibalut dan disimpan dengan selamat. Kami uruskan selebihnya…

Sewa Lori

Lori 1 Tan

Ada barang yang sedikit? 1 Tan sahaja sudah mencukupi. Tak perlu sewa lori yang lebih besar dan hanya tinggal ruang kosong. Anda jimat duit!

Lori 3 Tan

Sesuai untuk pindahkan barang-barang besar dari rumah anda. Peti ais, washing machine, katil, tilam, dan sebagainya. Dengan lori sebesar ni, anda boleh muatkan segalanya!

Keselamatan dan kecekapan

Kami akan menjaga barang anda sepanjang proses pindah. Pekerja kami yang profesional akan menjalankan tugas sebaik mungkin. Anda tak perlu risau!

Pindah Tanpa Peluh

Anda hanya perlu tunggu dan lihat kami pindahkan barang-barang anda. Kami akan hantarkan dari tempat A ke B dalam masa yang ditetapkan!

Barang Besar dan Banyak?

Jangan risau. Semua kami boleh hantarkan. Sofa? Katil? Tilam? Washing machine? Semua kami boleh! Pekerja kami pakar pindah rumah.

Keselamatan Dan Kecekapan

Kami akan menjaga barang anda sepanjang proses pindah. Pekerja kami yang profesional akan menjalankan tugas sebaik mungkin. Anda tak perlu risau!

Pasang Perabot IKEA

Tak perlu pening lagi!

Anda tak perlu pening tengok manual dan cari mana skru A1 nak dimasukkan ke dalam lubang D3. Biar kami buatkan!

 

Pengalaman Kami cepatkan kerja

Kami dah bekerja lebih 6 tahun sebagai pemasang perabot IKEA. Kami dah pasang dari sofa, rak baju, almari baju, dan sebagainya! 

Nak sewa lori di Kuala Lumpur atau Selangor?

Hubungi kami sekarang!

Hubungi kami bila-bila masa sahaja untuk apa-apa soalan yang anda ada.

Ingat! Pertanyaan adalah PERCUMA! 🙂

© 2024 Malik Movers. All Rights Reserved.